top of page

Nergis Adiloğlu

Chef

Nergis Adiloğlu 1987 yılında Ankara’da doğdu. Üniversitede İşletme okuduktan sonra Tezli Bankacılık ve Finans Yüksek Lisansı’nı bitirdi.

 

Sushi ve Çin yemekleri üzerine çeşitli eğitimler aldıktan sonra Ankarasushi.com sitesini kurdu.

Aşçılık alanında profesyonelliğe adım atmak için Chef Akademi’de Profesyonel Aşçılık eğitimi aldı. Kendini İtalyan yemeklerinde de geliştiren Nergis Adiloğlu, stajını Ankara’da La Gioia’da tamamladı.

Sonrasında şeflik eğitimini İtalya’da International School

of Italian Cuisine' de master chef eğitimini tamamladı. 

Buradan mezun olduktan sonra Torino’da Michelin yıldızlı ve 4 Espresso şapka ödüllü, İtalya’nın en iyi 10 restoranından biri olarak gösterilen Del Cambio'da çalıştı.

Türkiye'ye döndükten sonra Barry Callebaut bünyesindeki Chocolate Academy'de ileri düzey çikolata eğitimi aldıktan sonra kendi markası olan Chef Made adı altında el yapımı artisan çikolatalar üretmeye başladı.

nergis.webp
bottom of page